Άνετη νίκη για την Κρύα, 2-0 τον ΠΑΟ Ιωαννίνων (vid+pics)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Κρύας, καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΟ Ιωαννίνων, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη, σε ένα ματς όπου οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στην ομαλή εξέλιξή του και δυσκόλεψαν αρκετά το έργο των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Στο 12΄ της αναμέτρησης το παιχνίδι διεκόπη για λίγα λεπτά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έδειξαν τις ορέξεις τους, έχοντας στο 19΄ σουτ από καλή θέση με τον Μπαμπούλια Η. με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πέτσιου, ενώ λίγο αργότερα και στο 21΄ ο ίδιος παίκτης βρήκε ωραία τον Μπούκα, εκείνος επιχείρησε το σουτ μπλόκαρε όμως ο τερματοφύλακας με διπλή προσπάθεια.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στην ομάδα της Κρύας, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33΄ με το σουτ του Μάντζαρη από κοντά, έπειτα από σέντρα του Κατσαρού, για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο οι γηπεδούχοι πατούσαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην εστία του Δούβλη μόνον από στημένες φάσεις.

Στο 52΄ η Κρύα είχε δοκάρι με τον Μπούκα, ενώ στο 64΄ ο Μάντζαρης δεν κατάφερε να σκοράρει, αστοχώντας στην εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπούκας, ο οποίος ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας του, πετυχαίνοντας το 2-0.

Διαιτησία: Τζόβας (Ναστούλης-Αγόρας).

Κρύα: Δούβλης, Μπαμπούλιας, Δούβλης Ο., Μαραγκός, Σήτος, Κύρκος, Μπαμπούλιας Η., Κατσαρός (85΄Μπούκας), Μάντζαρης (85΄ Σίμος), Μπούκας, Ρούσης (76΄Κατράνας).

ΠΑΟ Ιωαννίνων: Πέτσιος, Νικολός (46΄ Παύλου), Γούσης (78΄ Τσώλης), Μηλιάκης, Τσιώλης, Γούλας, Αλεξίου, Γούλας Β., Ντορεσί, Μπαλατζία, Ζιάκκας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

πηγή: passports.gr