Έμειναν στο 0-0 Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης

Ισοπαλία (0-0) όπως και στον πρώτο γύρο μεταξύ Δόξας και Καραϊσκάκη

Θυμήθηκαν το ματς του πρώτου γύρου. Η Δόξα παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Καραϊσκάκη σε ματς που έγινε στη Δράμα (0-0), κάτι που είχε γίνει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν η Δόξα είχε φύγει με τον βαθμό από την Αρτα.
Οσο για το ματς της Δράμας, στο πρώτο 20λεπτο η Δόξα είχε την πρωτοβουλία, αλλά στη συνέχεια ο Καραϊσκάκης ισορρόπησε το παιχνίδι. Οι «μαυραετοί» είχαν φάσεις με Μπαϊκαρά (9’), Ριζογιάννη (15’), Ματσούκα (19’), αλλά και με τον Γκότοβο (26’). Οι Αρτινοί έγιναν απειλητικοί με τους Μακρή (29’) και Ρανγκέλοφ (35’), ενώ στο 39’ πάλι ο Μπαϊκαρά είχε καλή φάση για γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Βασιλακάκη είχε δοκάρι με τον Κουσκουνά (59’), ενώ η ομάδα της Αρτας είχε εξαιρετική φάση για γκολ με τον Λουκίνα στο 75’. Στο φινάλε της αναμέτρησης, στις καθυστερήσεις ο Καραγιαννίδης έσωσε την ομάδα του στη γραμμή και της χάρισε τον βαθμό, αφού Μπαϊκαρά και Κουσκουνάς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

*** Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ματσούκας αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Βασιλακάκης): Μένκα, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος (55’ Κάσες), Ματσούκας (λ.τ. 22’ Γεωργιάδης), (80’ Βιτλής) Κουσκουνάς, Σιώπης, Γουνδουλάκης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Μπαϊκαρά
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Καραγιαννίδης, Μακρίδης (82’ Καψάλης), Ψιάνος, Ρανγκέλοφ (63’ Κυριάκης), Κόλινς, Παπανίκου, Λουκίνας (90’ Ευαγγέλου), Τσοντάκης, Μακρής, Νικολόπουλος

Δραγούσης (Κιλκίς), Τερζόπουλος (Έβρου), Παπαδάκης (Ημαθίας), Αγγελάκης (Μακεδονίας)

πηγή: liganews.gr

photo: intime.gr