Έτοιμο το «Ημερολόγιο 2017» της Opel

Opel Calendar 2017: First Motifs

Το πολυαναμενόμενο ημερολόγιο της Opel για το 2017 είναι έτοιμο προς διάθεση, καθώς και οι δώδεκα εικόνες του ημερολογίου από τη διάσημη φωτογράφο Ellen von Unwerth έχουν ολοκληρωθεί και είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Opel Calendar 2017: First Motifs

H Georgia May Jagger αποκαλύπτει σε κάποιες από τις φωτογραφίες τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου Opel Insignia, ενώ σε άλλες εικόνες υπάρχει το ηλεκτρικό Ampera-e που απεικονίζεται σε φάση επαναφόρτισης.

Opel Calendar 2017: First Motifs

Οπαδοί της Opel, η Grumpy Cat, η Georgia May Jagger και η Ellen von Unwerth θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία συναρπαστική έκθεση με τις φωτογραφίες του ημερολογίου στις αρχές του 2017, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες –συμπεριλαμβανομένης της Grumpy Cat– θα παρευρεθούν στην παρουσίαση του ημερολογίου.

Opel Calendar 2017: First Motifs

Και για όσους δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν, μία αυστηρά περιορισμένη έκδοση παραγωγής του ημερολογίου της Opel “Georgia & Grumpy – Not impressed by Wonderland“ διατίθεται από τα μέσα Νοεμβρίου του 2016 έναντι 29,95 ευρώ (Λιανική τιμή συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία) αποκλειστικά στο https://opel-collection.com.

Πηγή: automoto.com.gr