Αρχική ΝΕΑ AUTO-MOTO

Έτοιμο το τρίτο «Motorstudio» της Hyundai

0

Η Hyundai Motor εγκαινίασε το τρίτο κατά σειρά «Motorstudio», έναν χώρο εμπειρίας της μάρκας, στην πόλη της Hanam, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεούλ στη Νότια Κορέα.

Hyundai Motorstudio Hanam(2)

Ακολουθώντας τη θεματολογία των Motorstudios στη Σεούλ και τη Μόσχα, ο γιγαντιαίος χώρος των 442m2 της Hanam, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια διαφοροποιημένη εμπειρία της μάρκας, εξερευνώντας θέματα που σχετίζονται με την Hyundai Motor. Το Motorstudio βρίσκεται μέσα σε ένα νεόκτιστο πολιτιστικό συγκρότημα που διαθέτει επίσης γραφεία επιχειρήσεων καθώς και ένα εμπορικό κέντρο.

Seoul

Η Hyundai Motor δημιούργησε το πρώτο Motorstudio στη Σεούλ για να εξερευνήσει τα αυτοκίνητα και τον πολιτισμό, παρουσιάζοντας έναν πειραματικό και δημιουργικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν το αυτοκίνητο, σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο μέσω της μουσικής, της τέχνης και διαδραστικών εκθεμάτων. Η ιδέα αυτή συνεχίστηκε με το άνοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Μόσχα, στο οποίο η έμπνευση και η καινοτομία συνδυάζονται για να επικοινωνήσουν το σημαντικό ρόλο που θα παίξει -στο μέλλον- το αυτοκίνητο στην καθημερινότητά μας.

Hyundai Motorstudio Hanam(1)

Τώρα, με το άνοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Hanam, η Hyundai Motor θα διερευνήσει τη μελλοντική αυτοκίνηση μέσω του «Project IONIQ».

Το «Project IONIQ» είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο έρευνας και ανάπτυξης που θα ενισχύσει τις ζωές των πελατών της Hyundai.

Παράλληλα, το Hyundai Motorstudio Hanam θα παρουσιάζει στους επισκέπτες τις ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου IONIQ.

Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ