ΑΓΟ Φιλιππιάδας-Χαρίλαος Τρικούπης 73-81

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έφτασε στη νίκη απέναντι στον ΑΓΟΦ στην Φιλιππιάδα με 81-73 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στο, χωρίς βαθμολογικής σημασίας, ματς της Φιλιππιάδας οι αθλητές του ΑΓΟΦ ήταν ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά, γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα με 73-81.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μιας άκρως επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς με συνολικό ρεκόρ 20-4 και νιώθουμε για άλλη μια φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που στάθηκαν αρωγοί στην φετινή προσπάθεια, αλλά και το φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας που έδινε παλμό σε κάθε εντός έδρας ματς, όπως και στους λίγους ηρωικούς που την ακολουθούσαν και στα εκτός.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που όλοι έβαλαν “πλάτη” για το καλό της ομάδας και στη διοίκηση για το πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 32-47, 48-65, 73-81

Διαιτητές: Μπιστιντζάνος, Γρούμπας

ΑΓΟ Φιλιππιάδας (Καραμούτσιος): Ξυλογιάννης, Ζιάραγκας 5, Ροντογιάννης 23, Ζήκος 33, Παπαρούνης, Μπομποτσάρης 3(1), Δρόσος 1, Κακοσίμος 8, Κλάπας.

Χαρίλαος Τρικούπης (Καζατζίδης): Κιρκινέζος, Γυφτάκης, Τσαμαδιάς, Παπαζήσης, Σακκαρέλης, Κιτσάκης, Λειβαδάς, Τριπολίδης Ι., Τριπολίδης Δ., Τσαπατώρης, Καραβασίλης, Ελευθερίου.

Στο σημερινό αγώνα παρευρέθηκε ο Ζώης Κολιός αθλητής της πρώτης ομάδας του μπασκετικού ΑΓΟΦ.

Συνομίλησε με μέλη της διοίκησης  και προπονητικό team  σε πολύ καλό κλίμα  καθώς μετέφερε τις  ευχές από όλους τους Βετεράνους αθλητές για το μέλλον του Μπασκετικού τμήματος του ΑΓΟΦ.