Αλλάζει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Καβακάς

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Ολυμπιακού να δουλέψουν με το νέο τους προπονητή, Τίμο Καβακά, προκειμένου να παρουσιαστούν δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος και με διαφορετικό πρόσωπο, καλύτερο από το προηγούμενο.

Ο 44χρονος τεχνικός δούλεψε και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης της ομάδας, αλλά κυρίως πάνω σε θέματα τακτικής, καθώς επιθυμεί από τους παίκτες του να εφαρμόσουν ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Θέλει να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι της ομάδας, γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, οι ακραίοι επιθετικοί να πατούν περιοχή, όπως και οι μέσοι και γενικά ο Ολυμπιακός να έχει πολλές τελικές προσπάθειες και το σπουδαιότερο το γρήγορο γκολ.
Είναι γεγονός, πως η ομάδα δεν διαθέτει πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς όλα τα περιμένει από τον Φλίγκο, ο οποίος είναι και το βαρόμετρο της ομάδας, όσον αφορά την επίτευξη του γκολ.
Αυτό θα πρέπει να αλλάξει και κυρίως να αρχίσουν και οι υπόλοιποι παίκτες να σκοράρουν, για να πάψει ο Ολυμπιακός να είναι προβλέψιμη ομάδα. Η έδρα θα πρέπει να αποτελέσει τη δύναμη της ομάδας στο δρόμο προς την κατάκτηση της ανόδου και δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία απώλεια βαθμών στους αγώνες έδρας μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.
Άλλωστε και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, στοχεύουν στο να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους.

πηγή: goalpost.gr