Ανακοίνωσε τους δανεικούς!

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό τριών ποδοσφαιριστών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Με τη φανέλα της ομάδας μας θα αγωνίζονται οι Νικόλας Ματθαίου, Γιώργος Μούτσα και Χρήστος Παπαδόπουλος.
Ο 20χρονος (07/05/98) Κύπριος εξτρέμ, Νικόλας Ματθαίου, την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης. Είναι διεθνής, έχοντας συνολικά 20 συμμετοχές και 4 τέρματα με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του.
Ο 20χρονος (08/02/98) Ελληνο-Αλβανός τερματοφύλακας, Γιώργος Μούτσα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι κι αυτός διεθνής, με την Εθνική Αλβανίας (Νέων και Παίδων). Το δεύτερο εξάμηνο της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλος.
Ο 19χρονος (07/04/99) Χρήστος Παπαδόπουλος, μεσοεπιθετικός, προέρχεται από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, με την οποία ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής, αγωνιζόμενος στην Κ17 της Εθνικής Ελλάδας.
Καλωσορίσατε στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!
Στη φωτογραφία από αριστερά οι: Χρήστος Παπαδόπουλος, Νικόλας Ματθαίου και Γιώργος Μούτσα, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Άρη Δράκο (δεξιά).