Ανανέωσαν με τον Τηλυκράτη Λευκάδας οι Μπαλί και Τσελάι

Οι Μπαλί και Τσελάι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Τηλυκράτη και θα παραμείνουν κάτοικοι Λευκάδας και την επόμενη χρόνια.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή, Δημήτρη Κονιδάρη.

Οι Λευκαδίτες προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο λόγος για τους Λεντιόν Μπαλί και τον Ρομέο Τσελάι.

Πλέον, ο Τηλυκράτης Λευκάδας έχει διατηρήσει στις τάξεις του εννέα ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, πριν από τις ανανεώσεις του Λεντιόν Μπαλί και του Ρομέο Τσελάι είχαν προηγηθεί αυτές των Φώντα Φέτση, Νίκου Βασίλα, Σπύρου Καταγή, Θοδωρή Περιστέρη, Νίκου Τρανουλίδη, Γιώργου Καταγή και Διονύση Μπουρδούβαλη.

Από εκεί και πέρα, οι Λευκαδίτες συνεχίζουν τις επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας την περασμένη σεζόν, προκειμένου να προχωρήσουν και σε άλλες ανανεώσεις.

Όπως όλα δείχνουν άμεσα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις , ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportime24.gr, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και στα μετεγγραφικά του Τηλυκράτη Λευκάδας.