Απίστευτη κίνηση από Παππά!

Σε μία ξεχωριστή ενέργεια προς τον 17χρονο, Θεόδωρο Ιωακειμίδη προχώρησε ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στη Δόξα Λευκάδας.

Το ματς της Δόξας Λευκάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε κριθεί αρκετά λεπτά πριν από την ολοκλήρωσή του, δίνοντας τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να προχωρούν σε δοκιμές και να βάζουν νέα πρόσωπα στο παρκέ.

Αυτό συνέβη και 1,5 λεπτό πριν από τη λήξη του ματς, όταν ο Χάρης Μαρκόπουλος έδωσε την ευκαιρία στον Θεόδωρο Ιωακειμίδη, που είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1999, να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο ματς για την ομάδα της Λευκάδας.

Πέρα από την καθιερωμένη αποθέωση που… επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις, συνέβη ένα περιστατικό, που αν μη τι άλλο είναι πρωτόγνωρο. Ο Νίκος Παππάς που βρισκόταν στο παρκέ από πλευράς Παναθηναϊκού Superfoods είπε στον Ιωακειμίδη ότι θα του κάνει φάουλ με το που πάρει την μπάλα, ώστε να έχει την ευκαιρία να πετύχει τους πρώτους του πόντους στη Basket League.

Έτσι κι έγινε… Ο πιτσιρικάς πήρε ένα ριμπάουντ από άστοχο σουτ του Λούντζη και αμέσως ο Παππάς του έκανε φάουλ, στέλνοντάς τον στις βολές. Ο 17χρονος είχε ½ (έχασε την πρώτη, έβαλε τη δεύτερη) και τελικά ολοκλήρωσε όπως έπρεπε μια ξεχωριστή ενέργεια του γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods.

πηγή: sport-fm.gr