ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [JAGUAR]

_MG_9083

Η Jaguar εμφανίστηκε πολλά υποσχόμενη στο Παρίσι ανακοινώνοντας την έλευση ενός νέου μοντέλου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μεταξύ άλλων, ο Andy Goss, διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας, ανέφερε πως μέσα στο 2017 θα υπάρξουν προσθήκες στη γκάμα της Jaguar και επιβεβαίωσε πως μια από αυτές θα είναι σίγουρα το νέο XF Sportbrake.

Jaguar XF Sportbrake

Καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του νέου μοντέλου έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές τους στους δρόμους της Μ. Βρετανίας, με την πρώτη του παρουσίαση να αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά.

_MG_0185

Ο Goss αναφέρθηκε επίσης και σε ένα τετρακίνητο μοντέλο που πρόκειται να προστεθεί στην οικογένεια της Jaguar, το οποίο θα διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και αναβαθμισμένες δυνατότητες πρόσφυσης, κάνοντας έτσι το νέο όχημα της Jaguar κατάλληλο για όλα τα εδάφη αλλά και για όλες τις αγορές.

_MG_8968

Επιπλέον, η Jaguar άδραξε την ευκαιρία της έκθεσης για να παρουσιάσει την προσπάθειά της και στον αγωνιστικό τομέα, με το ντεμπούτο του I-TYPE 1. Μέσα στον Οκτώβρη, η ομάδα της Panasonic Jaguar Racing θα ολοκληρώσει την τρίτη της σεζόν στο πρωτάθλημα FIA Formula E με το πρώτο της εντελώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Πηγή: automoto.com.gr