ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [SKODA]

Skoda Kodiaq

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 11 ολόκληρα Kodiaq έχει η Skoda στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, δίπλα σε όμορφες αιθέριες υπάρξεις!

Skoda Kodiaq

Η Skoda πρόσφατα αποκάλυψε (δες εδώ) τον δικό της εκπρόσωπο στην δημοφιλή κατηγορία των SUV, το Kodiaq, που κάνει την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του στην τωρινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Skoda Kodiaq

Έτσι, το ευρύ κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά το νέο SUV της τσέχικης μάρκας, που από τον Φεβρουάριο του 2017 πρόκειται να μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Skoda Kodiaq

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως με το Kodiaq η Skoda επεκτείνει τη γκάμα της σε επτά μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις πλέον.

Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής αυτής, η τσέχικη εταιρεία σκοπεύει να ενισχύει τη θέση της στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια.

Πηγή: automoto.com.gr