ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [FIAT]

Fiat 124 Spider

Μελτέμια και μαϊστράλια από την Fiat στην πόλη του φωτός, που παρουσιάζει μια νέα ειδική έκδοση του διάσημου 500 με την ονομασία 500 Riva «Tender to Paris» και η πηγή έμπνευσής του προέρχεται από το σκάφος Aquariva Super, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και αυτό δίπλα στο νέο μοντέλο του ιταλικού εργοστασίου.

Fiat 500 Riva & Aquariva Super

Το 500 Riva «Tender to Paris» διατηρεί τα στιλιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το 500 Riva, ενώ το χρώμα του αμαξώματος είναι το «Sera Blue», ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην παλέτα του Aquariva Super και συνοδεύεται από μια κουκούλα σε σκούρο μπλε χρώμα ειδικά σχεδιασμένη για το 500 Riva.

Fiat 500 Riva

Άλλες μοναδικές λεπτομέρειες που διακοσμούν την έκδοση, είναι τα επιχρωμιωμένα καλύμματα σε καθρέφτες, καπό και πόμολα θυρών, ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν το ένθετο ξύλινο ταμπλό και ο επιλογέας από μαόνι, με αποτέλεσμα οι λεπτομέρειες αυτές να παραπέμπουν στα σκάφη της Riva που κατασκευάζονται στο θρυλικό ναυπηγείο στο Sarnico.

Fiat 500 Riva

Όσο αφορά τώρα τους κινητήρες που εφοδιάζεται αυτή η περιορισμένη έκδοση, είναι ο 1.2 Fire των 69 ίππων ή το δικύλινδρο 0.9 TwinAir των 85 ίππων.

Fiat Tipo

Παράλληλα, στην έκθεση είναι παρούσα όλη η οικογένεια Tipo, η νέα έκδοση του 500 με την κωδική ονομασία 500S, το 500Χ, το 500L, το ανανεωμένο Panda και φυσικά το 124 Spider σε μια νέα ειδική σειρά με την ονομασία «America».

Πηγή: automoto.com.gr