ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [HONDA]

HONDA CIVIC HATCHBACK

Με την ολοκαίνουρια, δέκατη γενιά του Civic έδωσε το παρών της στην έκθεση του Παρισιού η Honda, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη έκδοση για ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας της.

HONDA CIVIC SEDAN

Το νέο Civic είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και πιο σπορ σε σχέση με τον προκάτοχό του, με τον εξωτερικό του σχεδιασμό να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Civic Concept που πρωτοσυναντήσαμε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο.

HONDA CIVIC

Παράλληλα, δύο νέοι κινητήρες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση. Αυτοί είναι κινητήρες βενζίνης, με τον μικρότερο του ενός λίτρου και με υπερτροφοδότηση να προορίζεται για το νέο Jazz και τον δεύτερο να είναι 1.5 λίτρων τεχνολογίας VTEC, ενώ τα σύνολα αυτά αναμένεται να ακολουθήσουν και εκδόσεις diesel αλλά και υβριδικά.

HONDA CIVIC TYPE R PROTOTYPE

Αλλά δεν υπήρχε μόνο ένα Civic στη φετινή έκθεση του Παρισιού. Δίπλα στη βασική έκδοση έκανε το ντεμπούτο της και η εντελώς νέα, μελλοντική εκδοχή του Civic Type R, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή και έδωσε μια πρώτη εντύπωση για το νέο hot hatch που θα διατεθεί προς πώληση μέσα στο 2017.

HONDA CIVIC TYPE R PROTOTYPE 1

Ένα από τα βασικά στοιχεία που αλλάζει στο νέο Civic Type R είναι ο σχεδιασμός, με τη Honda να προσπαθεί να υιοθετήσει ένα πιο ώριμο design για το επερχόμενο μοντέλο, σε σχέση πάντα με το διφορούμενο, εξωτικό σχεδιασμό του Type R που κυκλοφορεί.

Πηγή: automoto.com.gr