Α. Παντζιαράς: «Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα»

Ο 42χρονος προπονητής μιλάει για την ομάδα του, αλλά και την πρεμιέρα των πλέι-οφ που θα κρίνουν την άνοδο στη Football League

Τον Τηλυκράτη Λευκάδας εκτός έδρας αντιμετωπίζει στον πρώτο του αγώνα για τα πλέι-οφ της ανόδου στη Football League ο Ηρακλής, στις 29 Απριλίου.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου θα αντιμετωπίσει έναν σχετικά άγνωστο αντίπαλο, αλλά έναν γνώριμο αντίπαλο προπονητή, τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Τηλυκράτη τα δύο τελευταία χρόνια. Ο 42χρονος προπονητής μίλησε στο metrosport.gr για την κλήρωση, αλλά και την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους.

«Μπορώ να πω ότι έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα, διότι έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε σίγουρα στα δύο φαβορί, αλλά από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή συμπλήρωσε:

«Είναι καλό που ξεκινάμε με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, που σίγουρα δίνει περισσότερη αίγλη στην ομάδα μας. Θα δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Θα μελετήσουμε τον Ηρακλή και θα έχουμε και την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο».

πηγή: metrosport.gr