«Γίγαντας της κατηγορίας ο Ηρακλής»

O προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου μίλησε για την κλήρωση των μπαράζ και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση των μπαράζ: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για το χωριό. Θέλουμε να το ζήσουμε και αν δεν πάρουμε μία από τις πρώτες δυο θέσεις ας πάρουμε ότι μπορούμε δε χάθηκε και ο κόσμος. Για μένα έχουμε το πλεονέκτημα από ψυχολογικής πλευράς. Ο Ηρακλής έχει το πρέπει μπροστά και ίσως δυσκολευτεί απ΄ αυτό. Με το πρόγραμμα δεν ασχολούμαι. Τα προγράμματα τα κάνουμε εμείς εύκολα. Είναι στο χέρι μας όλα το τι θα κάνουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Λίγα πράγματα γνωρίζω για τις ομάδες στα μπαράζ. Τα πιο δύσκολα ματς για εμάς είναι με Βόλο και Ηρακλή. Το πρώτο βιολί είναι ο Ηρακλής, ο γίγαντας αυτής της κατηγορίας».

Για το γεγονός ότι ρίχνει την αυλαία ο Απόλλωνας με τον Ηρακλή: «Ανάλογα που θα είμαστε και οι δυο ομάδες μέχρι εκείνη την αγωνιστική μήπως γίνει το ματς στις Σέρρες. Έχουμε βέβαια πολύ χρόνο μέχρι τότε. Εμένα με ενδιαφέρει να μην ανοίξει μύτη και ο καλύτερος να ανέβει».

METROPOLIS 95,5 FM