Γεωργίου η πρώτη ανανέωση του Αετού Αγιάς

Με την ανανέωση συνεργασίας με τον Αντρέα Γεωργίου ξεκινά ο Αετός Αγιάς τον προγραμματισμό ενόψει της σεζόν 2018-19, η οποία θα τον βρει στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε μία απόλυτη ηρεμία, μετά και το τέλος των play off ανόδου, κάτι απολύτως λογικό, καθώς άπαντες ήθελαν τον χρόνο τους για να χαλαρώσουν, ωστόσο η διοίκηση είχε έτσι κι αλλιώς διαμηνύσει στους παίκτες πως στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα τελειώσει το θέμα των ανανεώσεων.

Και με τον πολύπειρο αμυντικό Αντρεα Γεωργίου να είναι ο πρώτος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι του βασικού κορμού της ομάδας για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση από τον Αλέκο Βάσι και τον Χρυσόστομο Κύργιο, ενώ σιγά-σιγά, παρακολουθώντας την αγορά θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός με την ομάδα να θέλει συγκεκριμένες κινήσεις για να εμπλουτίσει τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά το ρόστερ.

Ο 32χρονος αμυντικός είχε αποκτηθεί τον Γενάρη από τον ΑΟ Αγίου Θωμά Λάρισας  βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Αετού Αγιάς ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.