Δηλώσεις από την “πρώτη” του ΠΑΣ Πρέβεζα

Γιώργος Μπόκιας: “Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα περσινά λάθη”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Μπόκιας:

“Κατ΄ αρχάς να έχουμε όλοι μας υγεία. Έχουμε ξεχάσει όσο κι αν μας πείραξε το περσινό τέλος του πρωταθλήματος. Κοιτάζουμε την επόμενη ημέρα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια να κρατήσουμε τον περσινό κορμό, έχουμε κάνει κάποιες προσθήκες ουσιαστικές. Έφυγαν κάποια παιδιά και θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Εμείς θα δουλέψουμε με τον ίδιο τρόπο που δουλέψαμε και πέρυσι ως διοικητικό συμβούλιο.

Πέρυσι έγιναν πολλά λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε. Και φέτος θα γίνουν, είναι λογικό. Όταν δουλεύεις θα κάνεις και λάθη. Θα προσπαθήσουμε τα περσινά να τα αποφύγουμε. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Η μικρή αλλαγή του ρόστερ έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές από τα παιδιά και θέλαμε να κρατήσουμε έναν κορμό με παιδιά από την πόλη”.

Χρήστος Τσόκος: “Η κατηγορία που βρίσκεται τώρα ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν του αξίζει”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Χρήστος Τσόκος:

“Έχουμε επιστρατευτεί όλοι, γιατί η κατηγορία που βρίσκεται τώρα ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν του αξίζει. Γι’ αυτό κάναμε και 6-7 καλές μεταγραφές από τη γύρω περιοχή, κρατήσαμε και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και πιστεύω ότι με κάποιες προσθήκες θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα πρωταγωνιστήσουμε.

Δε λέμε θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί υπάρχουν ομάδες που ήρθαν από τη Γ’ Εθνική, όπως ο Πανλευκάδιος και ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και φέτος θα είναι ακόμη πιο κοντά”.

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

“Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή την ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές. Έχει συνδυαστεί με επιτυχίες το προηγούμενο πέρασμά μου και φιλοδοξία μου είναι να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ. Μπόκια, όλο το Δ.Σ. και ιδιαιτέρως τον κ. Καλλίνικο, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί μου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και ιδιαίτερα το σύνδεσμο “Ιππόκαμποι” που είναι και σήμερα στο πλευρό μας. Εγώ βέβαια ξέρω την παρουσία τους εδώ και χρόνια.

Από εκεί και πέρα είναι ένα ζήτημα ότι κάποια παιδιά λόγω δουλειάς δε μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας. Άλλοι λόγω εργασιών, άλλοι λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Θα δούμε στην πορεία πως θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπάρχει ακόμη ένα θέμα με τους ”μικρούς”. Ο Τσάλας δεν ήρθε στην προπόνηση. Να δούμε πως θα καλύψουμε τις θέσεις αυτές. Πρέπει να έχουμε δύο τέτοια παιδιά που θα προσφέρουν.

Θα δούμε αν θα κάνουμε και μία προσθήκη ακόμη. Με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα παίζει σε πολλές θέσεις. Μέχρι την 17η ημέρα θα προγραμματίσουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και διπλές προπονήσεις”.

Νίκος Σταματέλος: “ Είναι δύναμη να έχεις μαζί σου πολύ κόσμο στις εξέδρες”

Την παρακάτω δήλωσε έκανε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Νίκος Σταματέλος:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν. Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι φιλοδοξία της ομάδας είναι μεγάλη. Σιγά-σιγά θα προσπαθήσω να εγκλιματιστώ και με πολλή δουλειά ελπίζω κι εγώ να βοηθήσω για να πετύχουμε την άνοδο.

Πέρυσι ήμασταν αντίπαλοι εντός γηπέδου. Είναι δύναμη να είσαι σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο και να έχεις μαζί σου πολύ κόσμο στις εξέδρες. Να είμαστε μια χαρά και υγιείς και θα δώσουμε το 100%.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Καρυά, την ομάδα που με ανέδειξε, τον Αργύρη το Σάντα και τον Παναγιώτη Μικρώνη που με βοήθησαν και τον Βλασόπουλο τον προπόνητή μου, που με βοήθησαν να αναδειχθώ και να παίζω σήμερα στην Πρέβεζα”.