Δ. Μπαλάφας: Το κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός

ΜΠΑΛΑΦΑΣ: Το κύπελλο, δεν είναι αυτοσκοπός… Το ενδιαφέρον μας, αφορά την επόμενη αγωνιστική…

Τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, προπονήτρια του οποίου είναι η Ανθούλα Σαββίδου, υποδέχεται την Κυριακή η Αμβρακία Κωστακιών, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου και η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα, θα πάει σ’ αυτόν χαλαρά, αφού ο τεχνικός της ομάδας σκέπτεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

“Σ’ αυτόν τον αγώνα πάμε χαλαρά, μιας και δεν καιγόμαστε για την πρόκριση. Αν έρθει, καλώς να έρθει, αλλά και αν χάσουμε, για μας δεν θα σημαίνει τίποτα”, είπε στο “epithesi.gr” ο προπονητής της Αμβρακίας, για να σημειώσει πως το καθοριστικό ματς για την ομάδα του, είναι της μεθεπόμενης Κυριακή, που θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ Ελευθεροχωρίου, αγώνα τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει η ομάδα των Κωστακιών.

“Χρειαζόμαστε μια νίκη για να πάρουμε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα”, λέει ο κόουτς Δημήτρης Μπαλάφας και συμπληρώνει πως “μετά τα τόσα δύσκολα παιχνίδια, που δώσαμε, είναι τώρα η στιγμή ν’ αρχίσουμε να παίρνουμε νικηφόρα αποτελέσματα και ν’ ανέβει η ομάδα μας, στην θέση του βαθμολογικού πίνακα, που μας αξίζει”.

Καταλήγοντας, ρωτήσαμε τον προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα, για το πως αισθάνεται, που στον αγώνα αυτό θα έχει αντίπαλο γυναίκα προπονητή: “Θα την υποδεχτούμε με ευγένεια”, είπε o συμπαθής τεχνικός…

πηγή: epithesi.gr