Ενημέρωση για Άρτα

Ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της, που θα ταξιδέψουν στην ηπειρώτικη πόλη, για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, εξέδωσε η Παναχαϊκή.

photo: www.intime.gr

Οι Πατρινοί θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, από τις θύρες 4 και 5. Το αντίτιμο της εισόδου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:
«Όσοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, μετά από συνεννόηση με την γηπεδούχο ομάδα και την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου , θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν από τις Θύρες 4 & 5 του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων.
Οι Θύρες εισόδου του γηπέδου θα ανοίξουν 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 14.00, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής έχει οριστεί στα 10 ευρώ».

Παράλληλα, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται λόγω μετεωρολογικής πρόβλεψης το τουρνουά αλληλεγγύης:
«Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται ότι λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών, που προβλέπει για την περιοχή μας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναβάλλεται η διεξαγωγή του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που είχε προγραμματιστεί να διοργανωθεί αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Αγυιάς.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σχετικά με την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά».