Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ Δήμου Αρταίων

Το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Δήμου Αρταίων που φιλοξενείται στο 7ο δημοτικό σχολείο Άρτας, στην περιοχή του Τριγώνου, επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.
Το «παρών» στην επίσκεψη που πραγματοποίησε η ομάδα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές, Τζόρτζ Κόλλινς, Δημήτρης Κυριάκης, Νίκος Παπανίκου, Χάρης Ραχιώτης και Μάριος Χούσος. Το ΚΔΑΠ στο 7ο δημοτικό σχολείο είναι ένα από τα τρία που λειτουργούν στον Δήμο Αρταίων, τα άλλα δύο είναι στο 4ο δημοτικό σχολείο Άρτας (πλατεία Καραϊσκάκη) και στο δημοτικό σχολείο Ανέζας. Τα συγκεκριμένα Κέντρα απευθύνονται σε μητέρες εργαζόμενες ή άνεργες και παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Την ΠΑΕ Καραϊσκάκης στο ΚΔΑΠ 7ου δημοτικού σχολείου υποδέχτηκε ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΔΑ, Γιώργος Λιλής, ενώ οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν στα παιδιά, καπέλα, μπλουζάκια και προσκλήσεις για αγώνα της ομάδας. Στη συνάντηση «παρών» ήταν οι εργαζόμενοι-ες του ΚΔΑΠ, Αντιγόνη Κατόπη, Κατερίνα Μάγκου, Γιάννης Μπανιάς, Κατερίνα Ρούσου, Ειρήνη Σβορώνου, Ευαγγελία Στούμπου, Ευαγγελία Τσιλώνη, Αγνή Χρήστου και Αναστασία Χριστοφορίδου.
Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΗΚΕΔΑ, Γιώργο Λιλή, τους-τις εργαζόμενους-ες για την επίσκεψη και την άψογη φιλοξενία τους!