Ευκαιρία να διεκδικήσετε μία Africa Twin Nordkapp Edition [VIDEO]

H πλατφόρμα Honda Roadtrips, που ξεκίνησε αρχικά να λειτουργεί δίνοντας συμβουλές στους φίλους της μοτοσυκλέτας προκειμένου να οργανώσουν καλύτερα το ταξίδι τους και στη συνέχεια ακολούθησε 3 φίλους να οδηγούν 3 Africa Twin μέχρι το βαρειότερο σημείο της Ευρώπης, τώρα βρίσκεται στο δεύτερο  μέρος των ενεργειών της προσκαλώντας τους φίλους της μοτοσυκλέτας να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο μία συλλεκτική και μοναδική Africa Twin Nordkapp Edition. Ο διαγωνισμός έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα με ισχύ μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, ενώ το όνομα  του μεγάλου τυχερού που θα κερδίσει τη μοναδική Honda Africa Twin Nordkapp Edition θα ανακοινωθεί στις 24 Οκτωβρίου 2016.

Honda Africa Twin Roadtrips

H Africa Twin Nordkapp Edition σχεδιάστηκε ειδικά από την Honda Motorcycles Greece για τους λάτρεις της περιπέτειας. Αποτελεί μία συλλεκτική έκδοση εμπνευσμένη από το ταξίδι του Honda Roadtrips μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι της Ευρώπης και θα βρεθεί στην ιδιοκτησία ενός μοναδικού τυχερού αναβάτη. Ο σχεδιασμός της βασίστηκε στην CRF1000L Africa Twin ABS με την προσθήκη custom σχεδιαστικών γραμμών και επιπλέον τριπλέτα βαλιτσών, κεντρικό stand, κάγκελα προστασίας, προβολείς, όλα γνήσια αξεσουάρ της Honda.

Ταυτόχρονα, μπορείτε παραπάνω να δείτε το trailer της ταινίας που προέκυψε από το υλικό που συγκεντρώθηκε από το ταξίδι των 3 φίλων που διέσχισαν μέσα σε 22 ημέρες 17 χώρες και διάνυσαν 11.000 χλμ. Η ταινία θα προβληθεί μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νικητή μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων πριν αναρτηθεί στο Youtube κανάλι της Honda Moto Greece.




Πηγή: automoto.com.gr