«Καθάρισε» η έδρα (2-0)

Σημαντική νίκη πέτυχε η ΠΑΕ Καραϊσκάκης που σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα.

Καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ΠΑΕ Καραϊσκάκης που ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με τον Λουκίνα να χάνει την πρώτη φάση στο 9ο λεπτό, καθώς ο Παϊτέρης αποσόβησε τον κίνδυνο. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό οι Αρτινοί έχασαν νέα ευκαιρία με τη κεφαλιά του Λουκίνα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο 14ο λεπτό, έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή μετά από την εκτέλεση φάουλ του Κανούλα και τον Μέλκα να αποκρούει. Στο 21’  ήρθε και το γκολ για του Αρτινούς μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη, με τον Λουκίνα να πιάνει την κεφαλιά νικώντας τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχε άλλες τρεις ευκαιρίες η ΠΑΕ Καραϊσκάκης για να βάλει και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 44’ έχασε κλασική ευκαιρία με τον Χούσο να πλασάρει και τον Ανδρέου να σώζει πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος δημιούργησε μια καλή φάση ο Απόλλωνας με την κεφαλιά του Τσιλούλη να περνά άουτ. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 75’ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία η ΠΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς ο Παϊτέρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά το σουτ του Μακρίδη. Όμως στο 81’ οι Αρτινοί κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Χούσο, ο οποίος «εκτέλεσε» τον  Παϊτέρη, μετά την πάσα του Μακρίδη. Τα πράγματα ήταν ήδη δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, ήρθε και η αποβολή του Σκούπρα στο 89’ κι έτσι οι Αρτινοί έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη παρά το 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: Λουκίνας (21’), Χούσος (81’)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Σκούπρας (89’)

ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (88’ Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71’ Κόλλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59’ Μακρίδης), Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης (46’ Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72’ Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

photo: www.intime.gr

πηγή: liganews.gr