Η αντιπροσωπευτική εξάδα της Πρέβεζας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17

Λίγες ώρες έμειναν για το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες κάτω των 17 ετών (Παίδων – Κορασίδων) στο Beach Volley.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα στην παραλία της Κυανής ακτής.

Στο τελικό τουρνουά συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίος και βέβαια από την Πρέβεζα.

Αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 19:00 και 20:00 στα Γήπεδα Βόλεϊ θα γίνει ο έλεγχος τον ομάδων ενώ το Σάββατο θα ξεκινήσει η διεξαγωγή των αγώνων  από τις 09:30 π.μ. έως τις 21:30 μ.μ και την Κυριακή από τις 09:30 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ ενώ θα έχουν συμμετοχή 12 ομάδες αγοριών και 12 ομάδες κοριτσιών.

Την Πρέβεζα θα αντιπροσωπεύσουν οι Κακαβούλης Κωνσταντίνος / Μικρώνης Μάρκος, Άρμπυρου Κλειώ / Σακκά Κατερίνα και Ντούσκου Μαριάννα / Τόλιου Ευδοξία όπου δήλωσαν ότι είναι χαρά τους να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley K17 Juniors Final αλλά και μεγάλη τους τιμή που εκπροσωπούν την πόλη της. Τα παιδιά θέλουν τον κόσμο της Πρέβεζας δίπλα τους σε αυτό το γεγονός και στηρίζοντάς τους με την παρουσία τους.