Η Alfa Romeo Giulia QV «έσπασε» τα χρονόμετρα στο Nürburgring [VIDEO]

Alfa Romeo Giulia QV

Η Alfa Romeo Giulia QV (Quadrifoglio Verde) πρόσφατα «έσπασε» τα χρονόμετρα στη θρυλική «Πράσινη Κόλαση», σημειώνοντας χρόνο ρεκόρ με 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα!

Alfa Romeo Giulia QV Nürburgring

Κατά καιρούς ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά «σενάρια» για το χρόνο που χρειάζεται η νέα Giulia, στην κορυφαία έκδοσή της με τους 510 ίππους, για να γυρίσει την περιβόητη «Πράσινη Κόλαση» ή Nürburgring Nordschleife.

Nürburgring

Ανάμεσα στα «σενάρια» αυτά, είχε κυκλοφορήσει και μια ανακοίνωση της ιταλικής εταιρείας που έκανε λόγο για 7 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, χωρίς όμως να έχει δημοσιοποιηθεί κάτι που να αποδεικνύει το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Alfa Romeo Giulia

Για τους «ανυποψίαστους» αξίζει μόνο να αναφέρουμε πως ο χρόνος αυτός όχι μόνο καλός θεωρείται, αλλά ξεπερνάει κατά πολύ και χρόνους που έκαναν εξωτικά υπεραυτοκίνητα στη θρυλική πίστα. Αυτό φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα…

giulia record

Βέβαια, με αυτό το ρεκόρ που ανακοίνωσε –τότε- η ιταλική εταιρεία ξεκίνησε και η αμφισβήτηση από τους ανταγωνιστές καθώς δεν υπήρχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, μέχρι σήμερα!

Σήμερα, η Alfa Romeo δίνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον πλήρη γύρο της Giulia QV (Quadrifoglio Verde) στο Ring, όπου μέσω αυτού φαίνεται πως όχι μόνο αληθινός είναι ο χρόνος που ανακοίνωσαν πέρυσι, αλλά και καλύτερος από εκείνον (7 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα), αφού η Giulia των 510 ίππων, στα χέρια ενός πολύπειρου οδηγού αγώνων, γύρισε το Nürburgring σε μόλις 7 λέπτα και 32 δευτερόλεπτα!

Ας την απολαύσουμε σε ένα onboard βίντεο…

Πηγή: automoto.com.gr