Η BMW δίπλα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

P90242157_highRes_bmw-team-greece-trai

Από το 2013, το BMW Group Hellas στηρίζει ενεργά τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, διεξάγεται αυτή την Κυριακή (13 Νοεμβρίου 2016) και χιλιάδες δρομείς αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της πόλης.

P90242154_highRes_bmw-team-greece-trai

To BMW Group Hellas, ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τρίτη συνεχή χρονιά, θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διοργανωτών και τη φιλόδοξη προσπάθεια των αθλητών.

P90242156_highRes_bmw-team-greece-trai

Τα μοντέλα που θα παραχωρήσει, θα είναι το νέο ηλεκτρικό BMW i3 (94 Ah) με την αυξημένη αυτονομία (έως 300 χιλιόμετρα) που θα συνοδεύει τους πρώτους δρομείς από το σημείο εκκίνησης στο Μαραθώνα, καθώς επίσης και τα νέα plug-in hybrid μοντέλα της Σειράς BMW iPerformance (BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e και Χ5 xDrive 40e) εξυπηρετώντας τις ανάγκες μετακίνησης του ΣΕΓΑΣ.

P90242155_highRes_bmw-team-greece-trai

Εκτός από την παραχώρηση οχημάτων, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει και φέτος σε όλους τους αγώνες δρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τη BMW Team. H δυναμική ομάδα που αριθμεί πάνω από 150 μέλη (αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας) φιλοδοξεί να σημειώσει νέες επιτυχίες και να καταρρίψει νέα ρεκόρ. Η ομάδα προπονείται συστηματικά κάθε εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την επίβλεψη της διακεκριμένης Προπονήτριας και Πρωταθλήτριας Μαραθωνίου και Αγώνων Δρόμου, κ. Μαρία Πολύζου.

P90242158_highRes_bmw-team-greece-trai

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της BMW στο «Χωριό των Χορηγών». Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους διατροφολόγους και γυμναστές για θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης. Δίπλα στο νέο BMW i3 (94 Ah), θα μπορούν να κάνουν προσωπική αξιολόγηση σύστασης σώματος με μία νέα και μοναδική στην Ελλάδα συσκευή και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης, όπως με τον οικολογικό διάδρομο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Πηγή: automoto.com.gr