Η Opel προνοεί για τον σκύλο σας!

Opel-Zafira-302377

Η Opel δημιούργησε μία νέα γκάμα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους, για να λύσει την μεγαλύτερη σκοτούρα των ιδιοκτητών τους, που δεν είναι άλλη από την μεταφορά τους τόσο στις κοντινές αποστάσεις, όσο και στα οικογενειακά ταξίδια.

Opel Zafira, Dogs on Tour

Αναλυτικότερα, η Opel προσφέρει προστατευτικά, χαλάκια χώρου αποσκευών δύο όψεων (από την μία όψη μοκέτα και από την άλλη λάστιχο) ή σύστημα διχτυών για την συγκράτηση των αποσκευών στα εξής μοντέλα: Opel Astra Sports Tourer, Opel Insignia Sports Tourer, Opel Combo, Opel Vivaro και Opel Zafira.

Opel Zafira, Dogs on Tour

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε πως οι οδηγοί οφείλουν να διασφαλίζουν ότι η ασφάλεια των οχημάτων τους δεν υπονομεύεται από τις αποσκευές ή τους επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων και των τετράποδων φίλων τους.

Σε μεγάλα ταξίδια, εάν μεταφέρονται σκυλιά στο χώρο αποσκευών, είναι καλύτερο για όλους να υπάρχει προστατευτικό ασφαλείας, ως διαχωριστικό με το χώρο επιβατών, γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, το ζωάκι δεν πρέπει να «εκσφενδονιστεί»!

Να υπενθυμίσουμε πως σε μία σύγκρουση με 50 χλμ./ώρα., οι δυνάμεις που επενεργούν σε ένα αντικείμενο μπορεί να είναι 30 φορές υψηλότερες από όσο είναι το βάρος του, κάτι που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί να συμβεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: automoto.com.gr