Θεσπρωτός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση και κάλεσμα σε παλαίμαχους και πρώην παράγοντες της ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Θεσπρωτός όπου ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας για την μέχρι τώρα ανταπόκριση.
Ταυτόχρονα καλεί τους φίλους της ομάδας από όλο τον νομό, τους παλαίμαχους, και τους πρώην παράγοντες να συμμετάσχουν στο φετινό εγχείρημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κιτρινόμαυρου συλλόγου:

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ επί ευκαιρίας της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο γήπεδό της, θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την μέχρι τώρα ανταπόκριση που υπήρξε σε ότι τους ζητήθηκε, είτε με την αγορά των καρτών διαρκείας, είτε με τη συμμετοχή στο χορηγικό και διαφημιστικό κομμάτι.

Ταυτόχρονα καλεί τους φίλους της ομάδας, όχι μόνο της πόλης της Ηγουμενίτσας, αλλά και όλου του νομού να συμμετάσχουν στο φετινό εγχείρημα, ενισχύοντας την νεανική ομάδα μας.

Ιδιαιτέρως το Δ.Σ. καλεί τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς επίσης και τους πρώην παράγοντες , οι οποίοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων απέχουν από την ομάδα, να έρθουν κοντά στην ομάδα, να συμμετάσχουν στο φετινό εγχείρημα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας τους χρειάζονται και τους έχουν ανάγκη.

Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε το Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας ξανά έδρα, να γίνει το γήπεδό μας ξανά το απόρθητο κάστρο που κάθε αντίπαλος θα χάνει με το που θα εμφανίζεται σε αυτό.

Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ξανά ομάδα όλου του νομού, μία ομάδα που κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτή θα είναι περήφανος.

Επί ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία όλου του νομού για τη στήριξη στην παραχώρηση ποδοσφαιριστών που επιθυμούσαν να έρθουν στην ομάδα μας. Να είναι σίγουροι ότι κανένας δεν θα χάσει από το εγχείρημα αυτό και ζητάμε και από αυτούς να είναι συμπαραστάτες μας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο Κυριακή 15/10/2017 και ώρα 16:00.

Μία Ομάδα – μία Πόλη – ένας Νομός.”

Το Δ.Σ.