Θρίλερ… κορυφής πέντε στροφές πριν το φινάλε

Πανικό στην κορυφή δημιούργησε η 21η αγωνιστική, στον 3ο όμιλο, με τέσσερις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Τηλυκράτης, ο οποίος με τη νίκη που πέτυχε επί της ΑΕΛ, σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή του ομίλου, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Μακεδονικού Φούφας, στο Αμύνταιο. Ωστόσο, μόνο σίγουρος δεν μπορεί να νιώθει στους 39 βαθμούς, καθώς ο Ερμής βρίσκεται μόλις έναν βαθμό παρακάτω, στους 38, μετά το «τρίποντο» επί της ομάδας της Πτολεμαΐδας.

Ο Μακεδονικός Φούφας βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση, μαζί με… συγκάτοικο το Νέο Αμφίλοχο, ο οποίος αθόρυβα σκαρφάλωσε στην τριάδα και εγκαταστάθηκε σε αυτή με τη χθεσινή (25/2) του νίκη επί της Δόξας Κρανούλας. Η απόσταση πλέον ανάμεσα στους τέσσερις πρωτοπόρους είναι μόλις 2 βαθμοί, καθώς Αμφίλοχος και Μακεδονικός έχουν συγκεντρώσει 37.

Κάτι που σημαίνει ότι πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, προβλέπεται… θρίλερ και μάχη «σώμα με σώμα» για την κατάκτηση της κορυφής. Και φυσικά δεν πρέπει να βγάλει κανείς εκτός εξίσωσης την ΑΕ Λευκίμμης, η οποία βρίσκεται και εκείνη, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα της Λευκάδας.

πηγή: liganews.gr