Ισόπαλοι Απόλλων ΝΛ και ΑΟ Καρυάς

Ενδιαφέρον παιγνίδι έγινε στον Άγιο Πέτρο όπου Απόλλων ΝΛ και ΑΟ Καρυάς μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χωρίς όμως να έχουν την ανάλογη συνέχεια. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και έφεραν το ματς στα ίσια με τις αρχές τους δευτέρου ημιχρόνου. Παιγνίδι κέντρου με πολλές και δυνατές μονομαχίες στα όρια πάντα του αθλητικού.

Ο Απόλλωνας που μπήκε πολύ δυνατά και ήλεγχε στα πρώτα λεπτά το ματς, προηγήθηκε στο 7ο λεπτό, με τον Χότζα να αξιοποιεί σέντρα του Μπελεγρίνου και με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τα έχουν την κατοχή και να ψάχνουν το δεύτερο τέρμα, κάτι που κατάφεραν στο 30′ με τον Βακουφτσή. Μετά από εκτέλεση φάουλ κοντά στο κέντρο και λίγο πλάγια, η μπάλα πέρασε απ’ όλους με τροχιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Βακουφτσής βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε για το 2-0.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στην Καρυά να αντιδράσει και να αντεπιτεθεί. Με ψηλές μπαλιές κατά κύριο λόγο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν στην πλάτη των αντιπάλων χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι το 43′ όπου η Καρυά κέρδισε πέναλντι με τον Σκέμπι. Ο παίκτης της Καρυάς ανέλαβε την εκτέλεση μειώνοντας για το 2-1.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μπήκε ο ΑΟ Καρυάς  στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια και πάλι με τον Σκέμπι, όταν σε κόρνερ για την ομάδα του βρέθηκε πιο ψηλά απ’ όλους στην περιοχή του Απόλλωνα και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το τρίτο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως χάρις τις επεμβάσεις του Σολδάτου ο Απόλλωνας κράτησε το σκορ.

Στο 65′ ο Χαλικόπουλος Σ. βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως καθυστερησε με αποτέλεσμα ο Σολδάτος να τον κόψει. Στο 72′ και πάλι θα πει όχι σε σουτ του Νταλιάρδα, με τη μπάλα να μην απομακρύνεται, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπουρσινό να δοκιμάσει και πάλι σουτ, το οποίο βρήκε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Ο Απόλλωνας φάνηκε να αντιδρά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και ανέκτησε τον έλεγχο του παιγνιδιού. Ανέβηκε και πίεσε για να πάρει τη νίκη χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 85′. Τελικό 2-2 με τις δυο ομάδες να μένουν ικανοποιημένες που δεν ηττήθηκαν αλλά και δυσαρεστημένες που με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν πάρει το τρίποντο. Ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Γκούμας    Βοηθοί: Κούτρα-Κώτσης

Απόλλων ΝΛ. (Καράμπαλης)
Σολδάτος Δ, Γεωργάκης, Βακουφτσής Ι, Προκόπης, Μπελεγρίνος, Φέτσης, Χότζα, Αντύπας, Βακουφτσής Σ, Σολδάτος Σ(83 Φατούρος), Ρομποτής(74’Κονιδάρης).
ΑΟ Καρυάς (Βλάχος)
Κορφιάτης, Μπουρσινός(75’Καββαδας), Γούλας, Θεράπος, Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Νταλιάρδας, Παπάς, Ναζεράι, Σκέμπι(82’Βαγενάς), Λάζαρης.

 

Αλέξης Πανταζής