Κοκώνης: «Μπήκαμε καλά διαβασμένοι και δικαιωθήκαμε»

 
Ο «δικέφαλος» συνέτριψε τον Δούκα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, κάνοντας το 3/3 στην Handball Premier και ο έμπειρος πίβοτ αναλύει τα μέχρι στιγμής τεκταινόμενα στην ομάδα:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία μας, ωστόσο το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και γι αυτό απαιτείται προσήλωση και χαμηλά το κεφάλι, για να κλείσουμε ταμείο στο τέλος. 

Έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα και έφυγαν σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Αλέξης Αλβανός, ο οποίος έφερε μία άλλη νοοτροπία στην ομάδα, όμως θεωρώ ότι τα κενά αυτά καλύφθηκαν με εξίσου δυνατούς παίκτες. Ο Βεσελίνοβιτς για παράδειγμα ήρθε από τον νταμπολούχο Φίλιππο για να συμπληρώσει μία ομάδα, η οποία φέτος είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

Για το ιδανικό ξεκίνημα και την ευρεία νίκη επί του Δούκα , ο Νίκος Κοκώνης είπε: «Η χρονιά πέρυσι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, λόγω των αρκετών και σοβαρών τραυματισμών που υπήρξαν. 

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τον Δούκα, ήταν σπουδαία νίκη, γιατί είναι μία ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Μπήκαμε καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι και τελικά δικαιωθήκαμε.

Συνήθως ξεκινούσαμε δυνατά στο α’ ημίχρονο και στο β’ χαλαρώναμε με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Αυτό δεν συνέβη και στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί το ματς σε έναν επιθετικό μονόλογο».

 

Πηγή: gazzetta.gr