Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Καρυά και Πλαγιά

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ΑΟ Καρυάς και ΑΟ Πλαγιάς στην πρώτη αγωνιστική των μπαράζ για τα Play out, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς με τους δυο αντιπάλους να μην ικανοποιούν τους φίλους τους σε καμιά περίπτωση. Λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, με τη μπάλα να αλλάζει πόδια αρκετές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί κάποια επίθεση.

Ο ΑΟ Καρυάς έδειξε αρκετά κινητικός στα πρώτα λεπτά πατώντας την περιοχή των φιλοξενουμένων, κάτι που μετριάστηκε στη συνέχεια. Ο ΑΟ Πλαγιάς που ήταν θεωρητικά και το φαβορί για το 3ποντο, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, έμεινε σε χαμηλή απόδοση, ενώ χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι ότι οι φάσεις που τελείωσε μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο ΑΟ Καρυάς είχε καλές στιγμές με μια κεφαλιά του Σκέμπι έπειτα από φάουλ του Βακουφτσή στο 12′ όπου η μπάλα πέρασε άουτ, αλλά και στο ένα σουτ του Ναζεράι στο 40′ που μπλόκαρε το τερματοφύλακας της Πλαγιάς. Η πιο επικίνδυνη στιγμή για την Πλαγιά ήρθε στο 43′ όταν ο Μωραΐτης Β. από δεξιά έσπασε προς τα μέσα, με τον Καπότη που βρέθηκε στο πέναλτι να κάνει κακό σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Ίδιο πρόσωπο και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους όμως να τελειώνουν τις επιθετικές τους προσπάθειες, μη διστάζοντας να σουτάρουν από μακριά για το γκολ. Ένα φάουλ του Σκέμπι στο 49′ πέρασε πάνω από τα δοκάρια, όπως και μια κεφαλιά του Βακουφτσή στο 51′ έπειτα από κόρνερ. Η Πλαγιά απάντησε με κεφαλιά του Κολοκύθα στο 58′ έπειτα από σέντρα του Μωραΐτη Β, όμως ο Χαλκιόπουλος μπλόκαρε. Στο 67′ ο Σταύρου εκτέλεσε δυνατό φάουλ, με τη μπάλα να περνά ξυστά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 73′ η απόκρουση του αγώνα από τον Χαλκιόπουλο, όταν ο Σταμουλάκης βρέθηκε στην περιοχή και από κοντινή απόσταση και λίγο πλάγια σούταρε προς την εστία, όμως ο τερματοφύλακας της Καρυάς ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Ίδια αντίδραση και από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε σουτ του Σκέμπι από τα 30 μέτρα, στο 76′.

Στο 78′ η ομάδα της Πλαγιάς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκόλη Σ. ο οποίος και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά.

Διαιτητής:Μπαΐλης  Βοηθοί:Ποντίκης – Χουλιάρας

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος Α.)
Χαλικόπουλος Π, Χαγιάννης, Γούλας, Ρεκατσίνας, Παπάς, Ρομποτής(74′ Βλάχος), Ναζεράι, Βακουφτσής, Μπίτα(67′ Σταυρόπουλος), Σταύρου, Σκέμπι.

ΑΟ Πλαγιάς (Κτενάς Χ.)
Καταγής, Κοκόλης Γ, Μαχαλιώτης Β, Μαχαλιώτης Α, Κοκόλης Σ, Βερύκιος, Καπότης, Μωραΐτης Ι, Σταμουλάκης, Μωραΐτης Β, Κολοκύθας(82′ Παξινός).