Λ. Μπακάλης: «Η τελευταία μου χρονιά στο Ρήγα»

Αποκάλυψε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Βελεστίνο ο Λάκης Μπακάλης.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ρήγα Φεραίου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου έμεινε ο Μπακάλης, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του περί αποχώρησης από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θεωρώ πως λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά στο αμυντικό μας κομμάτι, που ήταν για μας από τα αρνητικά όλης της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός μας είχε φοβίσει και μας είχε θορυβήσει με τις τεσσάρες, αλλά νομίζω ότι δουλέψαμε πολύ καλά στο ανασταλτικό μας κομμάτι. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες κι αυτό δεν τις επέτρεψε να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και πιο καλά, με σκληρά μαρκαρίσματα και από την πλευρά μας, καθώς ήθελε δύναμη και πάθος αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε τον πόντο ή να το κερδίσουμε. Καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό, που είναι πολύτιμος και χρήσιμος για εμάς. Εύχομαι και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, γιατί πέρασαν μία χρόνια με πίεση και σκαμπανεβάσματα.

Εμείς θα δουλέψουμε ακόμη μία βδομάδα και τέλος του μήνα θα παραθέσω γεύμα στους παίκτες. Μετά το πέρας αυτών των δύο βδομάδων, θα είναι η τελευταία μου χρόνια στον Ρήγα Φεραίο. Το λέω σήμερα και δε θα ήθελα να μου κάνετε καμία ερώτηση πάνω σ’ αυτό. Ήταν κάτι που σκεφτόμουνα καιρό και είχα αποφασίσει να το πω στο τελευταίο παιχνίδι εδώ μέσα. Θα τα πούμε εκτενέστερα, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

πηγή: liganews.gr