Λ. Φωτιάς: «Δεν μ’ αρέσει να είμαι σε ρόλο κομπάρσου»

Στη mikriliga.com και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Λευκίμμης, Λάζαρος Φωτιάς.

Η μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής, η συμφωνία, ο επαναπροσδιορισμός των στόχων του έμπειρου κεντρικού αμυντικού αλλά και το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Ποντίων είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε. Αναλυτικά, όσα είπε ο Λάζαρος Φωτιάς:

Για την πρόταση από την ΑΕ Λευκίμμης να ενταχθεί στο δυναμικό της:

«Ήταν κυριολεκτικά μια μεταγραφή «express». Αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (σ.σ. του Εδεσσαϊκου), είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας και διαπίστωσα ότι η φιλοσοφία της ομάδας δεν ταίριαζε με τη δική μου. Έτσι λοιπόν, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας από κοινού. Η πρόταση από την ομάδα της Λευκίμμης ήρθε ξαφνικά και εφόσον είδα ότι είχαμε την ίδια φιλοσοφία, αποφάσισα να πω το «ναι».

Για το περιβάλλον το οποίο συνάντησε στο σύλλογο της Κέρκυρας, αλλά και τη νέα πρόκληση της Λευκίμμης:

«Η ομάδα με υποδέχθηκε πολύ ζεστά. Πρόκειται για ένα σύλλογο με υψηλούς στόχους και μέσα από αυτήν στοχεύω να βελτιωθώ κι εγώ σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μ’ αρέσει να είμαι σε ρόλο κομπάρσου και στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς, έτσι ωστε η Λευκίμμη να εκπληρώσει τους στόχους της».

Για τα επόμενα τρία παιχνίδια, αλλά και το ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΠ Καραγιαννίων:

«Θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τη νίκη, να δώσουμε συνέχεια στις μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις και να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογική κατάταξη. Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο».

Photo credit: www.intime.gr