«Μίλησε» η έδρα (1-0)

Το μεγάλο του «όπλο» εκμεταλλεύτηκε ο Καραϊσκάκης, που επικράτησε της Καλλιθέας, στο ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη στον πάγκο της.

Στους 43 βαθμούς έφτασαν οι Αρτινοί, μετά τη νίκη τους επί της Καλλιθέας με 1-0. Χαμηλα παραμένει η αθηναϊκή ομάδα, που «καίγεται» για βαθμούς.

Πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο 6′ τους ακυρώθηκε γκολ του Δημητριάδη ως οφσάιντ. Στο 11′ και στο 16′ απείλησαν ξανά με την κεφαλιά του Λουκίνα και το σουτ του Παπανίκου να διώχνει ο Κουτογλίδης. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και στο 39′ ένα σουτ του Ράγκελοφ έφυγε εκτός. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ για τους Αρτινούς, με πλασέ έπειτα από σέντρα του Ψιάνου.

Η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και απείλησε στο 57′ με το σουτ του Γκέτσι να περνά άουτ και στο 60′ με την προσπάθεια του Ταλέντο να μπλοκάρει ο Μέλκας. Στο 62′ ο γκολκίπερ των Αρτινών ήταν στη σωστή θέση στην εκτέλεση φάουλ του Ταλέντο. Στο 73′ και στο 81′ οι γηπεδούχοι είχαν δύο σουτ χωρίς τύχη με τους Μακρίδη και Δημητριάδη αντίστοιχα.

ΣΚΟΡΕΡ: 43′ Λουκίνας

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μακρίδης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος (64′ Κόλινς), Ψιάνος (84′ Κουσίδης), Ρανγκέλοφ, Δημητριάδης, Λουκίνας.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι (77′ Γλυνός), Καντέ, Μίγγος (46′ Ταμπάκης), Μάκο (46′ Παυλής), Χοτζάλι, Ταλέντο, Γκέτσι.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

πηγή: liganews.gr