Μεγάλη νίκη ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, 3-1 τον Θρίαμβο Λούρου

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Αντώνη Κολιού, που επικράτησε με 3-1 του Θριάμβου Λούρου στο Θεσπρωτικό.

Δύο γκολ από τον Ντόβα και ένα από τον Φέκκα για τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, που ήθελε πάση θυσία το τρίποντο και το πήρε.

Ένας ψυχωμένος και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικός Κεραυνός Θεσπρωτικού επικράτησε 3-1 του Θρίαμβου Λούρου και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού προηγήθηκε στο 44΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντόβας. Στο 61΄ και πάλι ο Ντόβας με πέναλτι έκανε το 2-0 για τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, και στο 67΄ ο Φέκκας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πέτρου και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 86΄ ο Θρίαμβος Λούρου κέρδισε πέναλτι με τον Χαλάστρα από τον Χουλιάρα, και ο κ. Ζιώγας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον παίκτη του Κεραυνού. Ο Γεωργίου εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών για να γίνει το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Ντόμαρης-Σφονδύλη

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Κάτσενος, Αθανασόπουλος, Ντόβας, Λαϊνάς, Πανούσης (90΄Τσιότσιος), Χουλιάρας, Παφίλας (60΄Παπαρούνης), Στούπας (79΄ Κάτσενος Ε.), Ρακόπουλος, Κούσης (62΄Φέκκας), Μπόμπορης.

Θρίαμβος Λούρου (Δημήτρης Μπαλάφας): Πέτρου, Σάκκος (60΄ Γκούρας), Δήμας Χ., Πάνου (79΄λ.τρ. Δήμας Θ.), Γόγολος (87΄Ζάχος), Κολιός Π., Μπρούβας, Χαλάστρας, Κώστας, Γεωργίου, Κολιός Γ. (87΄Τζαφέρης).