Μεγάλη νίκη της ΑΕ Λευκίμμης με 2-1 επί του Μακεδονικού Φούφα

Οι Λευκιμμιώτες, πατά τις… άπειρες απουσίες τους, επικράτησαν με 2-1 του Μακεδονικού και τον πλησίασαν στους πέντε βαθμούς.

Τι κι αν ο Γιάννης Σφακιανάκης είχε να αντιμετωπίσει ένα… σωρό απουσίες στο ντέρμπι της ΑΕΛ απέναντι στο Μακεδονικό Φούφας;

Οι Πρωταθλητές Κέρκυρας έβγαλαν πάθος, έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό και τελικά κατόρθωσαν να σημειώσουν μια τεράστια νίκη απέναντι στον υποψήφιο πρωταθλητή του 3ου ομίλου, με τους Λευκιμμιώτες να επικρατούν με 2-1.

Όλα κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο, ήρθαν και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης.

Με τον Βαγγέλη Τσεβανέδη να ανοίγει το δρόμο στο 48′, ενώ, παρά την άμεση ισοφάριση των φιλοξενουμένων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπάλη (51′), ο Λάζαρος Φωτιάς έβαλε… φωτιά στην κερκίδα του γηπέδου της Λευκίμμης, στο 63′, υπογράφοντας το θρίαμβο των Φαιάκων, που πλησίασαν την ομάδα του Μακεδονικού στους πέντε βαθμούς.

Τον αγώνα σφύριξε ο Πάνος από τα Γιάννενα, που είχε για βοηθούς τους Καραλή και Μωϋσιάδη (από την ΕΠΣ Ηπείρου)

ΑΕΛ (Σφακιανάκης): Βορύλας, Ρογγότης, Φωτιάς, Γαστεράτος Σπ., Βασιλάκης, Ηλίας, Λεπενιώτης, Ν. Κουλούρης, Τσεβανέδης, Τρεπεκλής.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κερλίδης):Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Πυριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπαλόγλου, Τσικόπουλος, Φωτιάδης, Ματούλας, Τοπάλης, Γκελοσάνης

πηγή: corfusports.com