Μειωμένες τιμές και προνόμια με τα Hyundai Go!

Η Hyundai Ελλάς ανακοινώνει νέο τιμοκατάλογο με βάση τη νέα φορολογία αυτοκινήτων. Συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής και έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονά της την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών των καταναλωτών, η Hyundai Ελλάς προσφέρει έως τις 31 Ιουλίου την ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της με σημαντικά μειωμένες τιμές.

Συγκεκριμένα:

  • Η νέα γενιά Hyundai i10, κάτοχος του διεθνούς βραβείου “Red Dot Design Award 2014” αλλά και “Best City Car” για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον θεσμό του “What?Car”, προσφέρεται σε τιμές από 9.990€, μειωμένες έως και 6%.
  • Η νέα γενιά Hyundai i20, κάτοχος των διεθνών βραβείων “IF Design Award 2015”, “Red Dot Design Award 2015” αλλά και του «Χρυσού Τιμονιού 2015» του Auto Bild Γερμανίας, προσφέρεται σε τιμές από 11.990€, μειωμένες έως και 10%.
  • Το ανανεωμένο Hyundai i30, σε αμαξώματα Hatchback και Tourer και με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης 1.4L, Diesel4L και Diesel 1.6L (διαθέσιμου και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT), προσφέρεται σε τιμές από 13.990€, μειωμένες έως και 15%.

Hyundai_GO!_editions

H Hyundai, έχοντας μακρά παράδοση στη στήριξη μεγάλων αθλητικών γεγονότων, στηρίζει και φέτος ως Επίσημος Συνεργάτης τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου UEFA EURO 2016 ™ που διεξάγεται στη Γαλλία. Αφιερωμένες στη μεγάλη αυτή γιορτή του ομαδικού αθλητισμού, η Hyundai προσφέρει ειδικές επετειακές εκδόσεις Go! Special Edition στα μοντέλα i10, i20 και i30.

Οι εκδόσεις Go! έχουν εντονότερο σπορτίφ χαρακτήρα, σχεδιαστικές και εξοπλιστικές διαφοροποιήσεις, ανάλογα με το μοντέλο ως εξής :

  • Στο εξωτερικό, η ειδική σήμανση Go! υπογράφει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα σκούρα κρύσταλλα ή τις ελκυστικές ανασχεδιασμένες μαύρες ζάντες του i
  • Ο εσωτερικός διάκοσμος κοσμείται από μαύρες επενδύσεις – με χαρακτηριστική σπορτίφ μαύρη επένδυση ως και την οροφή για το i20- με δίχρωμες λευκές-μπλε ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, ραμμένο λογότυπο του μοντέλου στα εμπρός προσκέφαλα, μπλε διακοσμητικά στους αεραγωγούς και στο πλαίσιο του μοχλού ταχυτήτων.

Ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός άνεσης εμπλουτίζεται ανά μοντέλο με στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες βροχής και οι αισθητήρες φώτων για το i30 ή η πανοραμική ανοιγόμενη οροφή του i20.




Πηγή: automoto.com.gr