Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά Mini Volley

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο τουρνουά μίνι βόλεϊ που οργάνωσε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με τη συμμετοχή 150 και πλέον παιδιών των παρακάτω συλλόγων:
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΓΣ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο ΓΑΣ φρόντισε να διαμορφώσει κατάλληλα το χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε όλες τις κατηγορίες από Α΄ Δημοτικού μέχρι και Β΄ Γυμνασίου.

Τρεις ώρες ήταν αρκετές για να μεταδώσουν το χαμόγελό τους σε όλους μας και να μας δώσουν κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη και αισιοδοξία.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

‘’ Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν και πλημμύρισαν το κλειστό της Λιμνοπούλας με ανερχόμενα ταλέντα της περιοχής μας. Το χαμόγελο, η ζωντάνια και οι ζητωκραυγές τους για το αγαπημένο τους άθλημα μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία αλλά και πολλές υποχρεώσεις για το μέλλον. Συνεχίζουμε με το ίδιο όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε τη δημιουργία του συλλόγου αλλά σίγουρα όλοι μας πιο έμπειροι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους γονείς των παιδιών που προτρέπουν τα παιδιά τους να αθλούνται.
Ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Με τον αθλητισμό προωθούμε τη συνεργασία, τον διάλογο και τη συμμετοχή μέσα από Ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη και ευγενή άμιλλα.

Ο αθλητισμός είναι για μας είναι πολύ σημαντικός διότι:
• προάγει τη σωματική και την ψυχική ευεξία
• διαπαιδαγωγεί και προωθεί βασικές κοινωνικές αξίες
• φέρνει τις κοινότητες των ανθρώπων πιο κοντά
• είναι ένας σημαντικός και ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της οικονομίας
• συμβάλλει στην ανάπτυξη και την απασχόληση.’’

Δείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ