Με τον Κυριάκο Παναγιωτίδη στον πάγκο και τη νέα χρονιά ο ΑΟ Παλαίρου

Στον ΑΟ Παλαίρου έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο. Η ομάδα βρίσκεται στις θερινές διακοπές αλλά ο προπονητής ο πρόεδρος κ. Αποστόλης Τσάκαλης ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Κώστας Φραδέλος και η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά.

Φέτος άπαντες στο σωματείο θέλουν να κάνουν μια πορεία αντάξια με το όνομα της ομάδας, ωστόσο οι άνθρωποι του ΑΟ Παλαίρου θέλουν ο βασικός κορμός να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες εξελίξεις στον ΑΟ Παλαίρου και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Με μία λιτή ανακοίνωση ο ΑΟ Παλαίρου πως ο Κυριάκος Παναγιωτίδης θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, δίνοντας θετική ψήφο στον προπονητή για τη χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Παλαίρου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Κυριάκο Παναγιωτίδη. Παραμένοντας  πιστοί στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας.

Παράλληλα , στοχεύουμε στο επερχόμενο πρωτάθλημα να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο  παίζοντας ελκυστικό  ποδόσφαιρο. Τέλος  αποφασίστηκε η ενίσχυση της ομάδας μας με ποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Το Δ.Σ Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ