Νέα παρουσία στον χώρο των ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη!

dsc_0285_30482744815_o

Απέναντι από το κτίριο της Νομαρχίας στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Βασ. Όλγας, έκανε την εμφάνισή του το νέο υποκατάστημα της S&M Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. με κύριο αντικείμενο την προβολή και πώληση ανταλλακτικών και λιπαντικών αυτοκινήτων, επώνυμων μεγάλων κατασκευαστών, επιπέδου πρώτης τοποθέτησης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της S&M Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ - Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος, το οποίο διαθέτει και ειδική αίθουσα σεμιναρίων, έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και συνδυάστηκαν με την επίσημη παρουσίαση της πρόσφατης συνεργασίας της S&M ως εισαγωγέα πανελλήνιας εμβέλειας των αμορτισέρ της ΚΑΥΑΒΑ.

Σε πρώτο πλάνο το Audi R8 V10 που κληρώθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους για χρήση το Σαββατοκύριακο.

Στον ίδιο χώρο είναι εγκατεστημένο ειδικό συμβουλευτικό κέντρο λίπανσης, καθαρισμού και προστασίας των συστημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας του κινητήρα, με χρήση πιστοποιημένων λιπαντικών, πρόσθετων και βελτιωτικών από τη γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY.

Οι συνεργάτες που επανδρώνουν το νέο υποκατάστημα με την διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη επένδυση της S&M αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επενδυτικού σχεδίου που εξελίσσεται την τελευταία διετία πανελλαδικά, με στόχο την αναβάθμιση της τεχνικής υποστήριξης, της πληρότητας προϊόντων και του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελατολογίου της, παράγοντες καθοριστικούς για τη συνέχιση της εξελικτικής της πορείας.




Πηγή: automoto.com.gr