Η 5άρα σε άλλο επίπεδο!

Η BMW M Division έχει δημιουργήσει μία αποκλειστική έκδοση του παγκοσμίως επιτυχημένου σεντάν υψηλών επιδόσεων, που αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην τρέχουσα γκάμα BMW M5.

Με κινητήρια ισχύ αυξημένη στους 600 ίππους και μέγιστη ροπή 700 Nm, η BMW M5 “Competition Edition” κατατάσσεται ανάμεσα στα ισχυρότερα μοντέλα της BMW.

P90226974_highRes_the-bmw-m5-competiti

Η BMW M5 “Competition Edition”, διατίθεται με κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη με Drivelogic στο βασικό εξοπλισμό της και επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δεύτερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας.

P90226975_highRes_the-bmw-m5-competiti

Το πακέτο εξοπλισμού Competition τώρα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χαμήλωμα του αμαξώματος κατά 10 χλστ. και σκληρότερα ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές δοκούς. Σε συνδυασμό με το διαφορετικό «σετάρισμα», η ειδική ρύθμιση ελέγχου για το διαφορικό Active M που τοποθετείται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα BMW M5 διασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση. Επιπλέον, το σύστημα διεύθυνσης με λειτουργία Servotronic ειδική για Μ διαθέτει πιο άμεση χαρτογράφηση ελέγχου, παρέχοντας στον οδηγό πιο ακριβή απόκριση και βελτιώνοντας περαιτέρω την ευελιξία του αυτοκινήτου στις στροφές.

P90226977_highRes_the-bmw-m5-competiti

Το M Dynamic Mode του συστήματος ελέγχου ευστάθειας DSC (Dynamic Stability Control) είναι καλύτερα εναρμονισμένο με τα πολύ σπορ χαρακτηριστικά. Σαν αποτέλεσμα, η BMW M5 “Competition Edition” εγγυάται δυναμική συμπεριφορά Μ κορυφαίου επιπέδου στην καθημερινή κυκλοφορία και στην αγωνιστική πίστα, κυρίως σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα κεραμικών-carbon φρένων Μ. Η παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι περιορισμένη και ανέρχεται σε μόλις 200 οχήματα.

Πηγή: automoto.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ