Νέος τίτλος για την Παπαμιχαήλ στο Ντάρμσταντ

Άλλον έναν τίτλο πρόσθεσε στη συλλογή της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του Futures των 25.000 δολαρίων του Ντάρμσταντ στη Γερμανία.

Η 25χρονη Ελληνίδα και η Ιταλίδα συμπαίκτριά της, Martina Colmegna, επιβλήθηκαν των Romy Koelzer και Aymet Uzcategui με 6-4, 3-6, 10-6, στον τελικό του Tennis International στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας.

Ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος στα διπλά για τη Δέσποινα, που πριν μια εβδομάδα κατέκτησε τον σπουδαιότερο της καριέρας της, στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Versmold της Γερμανίας, μαζί με την Τουρκάλα Pemra Ozgen.

Ακολούθησε άλλη μια πολύ καλή εβδομάδα στο Ντάρμσταντ, όπου μαζί με την Colmegna, κέρδισαν κατά σειρά τις Celine Fritsch και Ruxandra Schech με 6-1, 6-2, τις Carolina Meligeni Rodrigues Alves και Camila Giangreco Campiz με 6-4, 6-3 και τις Aliona Bolsova Zadoinov και Katharina Hobgarski με 6-4, 6-4, για να φτάσουν ως τον τελικό, όπου έχασαν και το μοναδικό τους σετ.

Στο 2018 η Παπαμιχαήλ έχει κατακτήσει 2 τίτλους στα διπλά και έναν στο μονό, ενώ συνολικά στην καριέρα της έφτασε τους 29 τίτλους στα διπλά!

πηγή: tennisnews.gr