Νίκος Θεοδοσιάδης: «Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους τον θεσμό»

Να κυνηγήσει ως το τέλος τον θεσμό του κυπέλλου Γ’ Εθνικής ανέφερε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Νίκος Θεοδοσιάδης μετά την πρόκριση της ομάδας του στα πέναλτι απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο κ. Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε πολύ ωραίο το σημερινό (21/12) παιχνίδι και τόνισε ότι η ομάδα του στάθηκε και τυχερή στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το ποιες ομάδες βλέπει φαβορί για την άνοδο έδωσε προβάδισμα σε Απόλλωνα και Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ηπειρώτικης ομάδας:

«Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες που δώσανε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά χωρίς αυτό να παίζει ρόλο στην εικόνα του παιχνίδιου. Θεωρώ ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι από φάσεις, κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, ένα ματς που το χάρηκα και εγώ από τον πάγκο, ήμασταν πιο τυχεροί στην διαδικασία των πέναλτι και πήραμε την πρόκριση.

Ένας θεσμός και αυτός που συμμετέχουμε και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και στον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδης) καλή συνέχεια, ότι καλύτερο στην ομάδα του και φυσικά καλές γιορτές. Όπως και σε όλο τον κόσμο με υγεία».

Σε ερώτηση για την άνοδο και ποιες ομάδες βλέπει είπε:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά την δεδομένη στιγμή το προβάδισμα το έχουν Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου. Ακόμα όπως είπα είναι πολύ νωρίς, αλλά αν ο Απόλλωνας έχει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία θα είναι στην κορυφή».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

πηγή: athleticlarissa.gr