«Να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ»

Ο Στάθης Ρόκας τόνισε πως δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στη Γ’ Εθνική για να παίξει, εν τέλει, στη Β’ Εθνική.

Στον Σπορ ΦΜ 89.5 μίλησε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Μεταξύ άλλων, τόνισε για ποιον λόγο δεν μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και ανανέωσε με την ομάδα του Φωστήρα.
Αναλυτικά:

«Βρεθήκαμε όλοι μαζί στην Αθήνα με τον κ. Τσεκούρα, τον κ. Πέγιο και τον κ. Μποτσιβάλη. Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, δεν είμαι απλώς ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε απλά καλές στιγμές εκεί. Δεν θα σταματήσω να είμαι οπαδός αυτής της ομάδας, είτε παίξω ξανά σε αυτή, είτε όχι.

Θεωρώ πως μετά από κάποια στιγμή χάθηκαν κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή είναι η γνώμη μου μετά από αυτά που είδα και που συζήτησα με ανθρώπους που ήταν μέσα στην ομάδα. Αυτό ήταν ένα κομμάτι το οποίο συζήτησα με τη διοίκηση, να κάνουμε μια ομάδα που θα ξεκινά από τα αποδυτήρια, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν εκεί. Όλοι πρέπει να αγκαλιάσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, όποια κι αν είναι η διοίκηση.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος διοικεί, μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να πετύχει τον στόχο του και να ανέβει στη Β’ Εθνική. Βέβαια, είναι κρίμα να λέμε ότι η ομάδα πρέπει να παίξει στη Γ’ Εθνική για να ανέβει στη Β’ Εθνική. Θα πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ τα επόμενα χρόνια.

Είπα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι είναι δεδομένη η αγάπη μου και δεδομένο το ότι θέλω να έρθω στο Βόλο, αλλά οι προϋποθέσεις θα πρέπει να είναι τέτοιες, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που αξίζει και πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Με τον πρόεδρο του Φωστήρα έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση και μου φέρθηκε πολύ καλά. Του εξήγησα πως έχω πρόταση από μια ομάδα η οποία δεν είναι μια απλή ομάδα, είναι η ομάδα μου. Έδωσα στον πρόεδρο να αντιληφθεί ότι δεν είναι το οικονομικό.

Μετά από αυτή την κουβέντα δεν υπήρξε άλλη επαφή με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν με πήρε κάποιος να μου πει: «Ξέρει κάτι, Στάθη, θέλουμε να γυρίσεις και αυτό που είπαμε ισχύει». Αν επέστρεφα στο Βόλο, θα επέστρεφα για πάντα. Αυτό ήταν που δήλωσα και στον πρόεδρο του Φωστήρα. Έχω αγαπήσει πολύ το Βόλο και την ομάδα και ήθελα να κλείσω την καριέρα μου εκεί.

Αυτό που θέλω στους φίλαθλους είναι να βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα και να λένε «Ολυμπιακός στα εύκολα, Ολυμπιακάρα στα δύσκολα. Να είναι όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσον αφορά τον ΝΠΣ, ο Στάθης Ρόκας στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους των “ερυθρολεύκων” είπε να κοιτάξουμε τα του οίκου μας.

Πηγή: magnesiasports.gr