Ο ΟΦΗ της ανατροπής (1-2)

Οι Κρητικοί απέδρασαν με το διπλό από την Αρτα, με πρωταγωνιστή τον Ντίνα!

Μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον ΟΦΗ, που έφυγε με το διπλό από την Αρτα, μιας και νίκησε 2-1 τον Καραϊσκάκη. Ετσι, η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις στροφές πριν από το φινάλε.

Με γκολ του Ψιάνου από το 42ο λεπτό η ομάδα του Παπαβασιλείου κατάφερε να προηγηθεί, για να ισοφαρίσει ωστόσο ο ΟΦΗ με τον Ντίνα στο 80ο λεπτό. Ομως, οι παίκτες του Παπαδόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έτσι έφτασαν στο γκολ (92′) πάλι με τον Ντίνα, ύστερα από ασίστ του Ποτουρίδη.

Είναι άλλωστε γεγονός ότι οι Κρητικοί πίεσαν από το 70′ και μετά. Ετσι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και μετά στην ανατροπή…
Οσο για τις φάσεις; Ο Λουκίνας (8′) απείλησε πρώτος για να απαντήσει ο Κουτσιανικούλης (12′). Στο 30′ ο Μάνος είχε την ευκαιρία του, αλλά δεν την μετουσίωσε σε γκολ, ενώ στο 41′ πάλι ο Κουτσιανικούλης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Αρτινών.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βουό (48′) είχε την πρώτη φάση για να πάρουν σκυτάλη οι γηπεδούχοι με Νικολόπουλο (49′) και Λουκίνα (51′). Ακολούθησαν οι φάσεις με Μακρή (65′), αλλά και με τους Ντίνα (72′), Κοέλιο (84′).

*** Τον αγώνα παρακολούθησαν και 30 περίπου φίλαθλοι του ΟΦΗ.
*** Κόντρα σε πρώην ομάδα έπαιξαν οι Μακρής και Μακρίδης του Καραϊσκάκη, που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46′ Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλινς (68′ Χούσος)), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας (90’+3′ Βαφέας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (67′ Λεάλ), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (52′ Κοέλιο), Ποτουρίδης.

liganews.gr