«Πάμε ως αουτσάϊντερ στα μπαράζ»

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου και φάνηκε ικανοποιημένος από την κατάκτηση, κυρίως γιατί είναι ένας στόχος που κυνηγάει πάντα η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα μπαράζ ανόδου που έρχονται.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ Σερρών:

«Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι δεμένος με το Κύπελλο, είναι το 6ο, μόνο το Σιδηρόκαστρο έχει περισσότερα και στην ομάδα θέλουν τον θεσμό και τον επιδιώκουν. Ο δρόμος για τον τελικό άνοιξε όταν αποκλείσαμε το Σκούταρι και τότε έγινε πιο εύκολο. Ένας τελικός πάντα είναι… τελικός, ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλαν ψυχή τα παιδιά του Παραλιμνίου και εμείς το είδαμε και σαν ευκαιρία να δώσουμε συμμετοχή σε κάποια παιδιά και να έχουμε έτοιμους τους παίκτες για το επόμενο διάστημα. Το ευχαριστήθηκε νομίζω ο και ο κόσμος».

Για το αν μετά το ντάμπλ θέλει και την άνοδο από τα μπαράζ:

«Εκείνο είναι μία υπέρβαση. Είναι πολύ πιο δύσκολο. Πρέπει να ανεβάσουμε κατακόρυφα την απόδοση μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τους αντιπάλους που γνωρίζει πλέον:

«Περιμένουμε την κλήρωση, να δούμε πως θα βγει. Είναι καλό που θα είμαστε αουτσάϊντερ. Άλλο να είσαι φαβορί και να σε κυνηγάνε και να είσαι συνεχώς σε διέγερση και άλλο να είσαι χαλαρός».

Για το ματς με το Διδυμότειχο:

«Θα βάλω ότι παίκτες έχω. Άλλωστε υπάρχουν τιμωρίες και πρέπει να ετοιμάσουμε και άλλους παίκτες που θα χρειαστούν στα μπαράζ. Θα βγούνε προβλήματα εκεί με τιμωρίες, τραυματισμούς, δεν ξέρεις τι γίνεται».

Για την επιλογή του να αφήσει μετά από πολλά χρόνια τον Πανσερραϊκό για το Παραλίμνιο:

«Πιστεύω ότι ήμουν τυχερός που έκανα αυτή την κίνηση, υπήρξε αυτή η πρόταση και την δέχθηκα. Στην διάρκεια καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να την κάνω πιο μπροστά αυτή την κίνηση και βγήκε σε καλό. Τι να πω για αυτή την ομάδα, για την οργάνωση της και την λειτουργία της και την φιλοσοφία της. Ο καθένας θα ήθελε να μείνει σε μία τέτοια ομάδα για πολλά χρόνια. Θεωρώ τώρα προς την δύση μου ήταν ένα δώρο για εμένα αυτή η ομάδα. Περάσαμε δύσκολα τα τελευταία χρόνια στον Πανσερραϊκό και χρειαζόταν η ηρεμία. Είμαστε προς το τέλος έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω σε πόσα χρόνια βέβαια, αλλά όσο είμαι γερός και υγιής θα είμαι στο γήπεδο. Δεν νομίζω να έχω την ζωντάνια, τον εγωισμό και το πείσμα του Αρχοντίδη, αλλά θα δούμε».

Για τους Σερραίους φιλάθλους που πρέπει να στηρίξουν την ομάδα στα μπαράζ:

«Είναι ένα γεγονός για τις Σέρρες. Ο Απόλλων την εκπροσωπεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κάποιοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου να έρθουν, να δούνε, θα γίνουν σημαντικά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες και θα γίνουν παιχνίδια που θα βγάζουν φωτιά».

Πηγή: serressport