Πέρασε από τον Άγιο Γεώργιο και έπιασε κορυφή ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ηρακλή με 4-0 στον Άγιο Γεώργιο με 4-0.

Με τη νίκη του ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (ΠΑΣ Πρέβεζα και ΑΟ Καρυας που ακολουθούν  έχουν από ένα και δυο αγώνες λιγότερους αντίστοιχα).

Μπορεί το γήπεδο να ήταν πολύ βαρύ, από την βροχή και να δυσκόλευε αφάνταστα τις κινήσεις των παικτών, όμως οι φιλοξενούμενοι, ήταν καταλυτικοί, αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί στην προσπάθειά τους και έφτασαν εύκολα στο 4-0!

Οι γηπεδούχοι του Ηρακλή Αγίου Γεωργίου σε ένα ακόμη ματς, έπαιξαν φιλότιμα, είχαν κάποιες απουσίες, όμως η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου προηγήθηκε με δυο γκολ που πέτυχε ο Νικολάου με πέναλτι στο 35΄ και 44΄ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 50΄ ο Παππάς έκανε το 0-3 για την ομάδα του Χρήστου Τζίμα, και ο Καρίπογλου με κεφαλιά στο 80΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Κέφης-Σίσκας

Ηρακλής Αγίου Γεωργίου (Κώστας Έξαρχος): Ρίζος, Suku, Νάστος, Βάσσιος, Τσίντζος, Χρήστου, Ραμάι (67΄Τσιάπης), Βλάχος, Κούσης, Κίτσιος, Παντελίδης (56΄Νίκας).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Λιάσκος, Μυζεκιάρι, Ξένος, Μπάκας (65΄Ζήσης), Βασιλείου (46΄Καρίπογλου), Χότζα, Ελέζι, Παππάς (85΄Κολιός), Τζίμας (61΄Κουτσούκης), Λουκούμης, Νικολάου.