Πανλευκάδιος – Τηλυκράτης 0-0

Χωρίς σκορ τελείωσε το ντέρμπι της Λευκάδας για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς Πανλευκάδιος και Τηλυκράτης, έμειναν στο “μηδέν” σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, αφού δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις στου 900 και πλέον θεατές που το παρακολούθησαν.

Οι δύο ομάδες πέταξαν το πρώτο 45λεπτο στα σκουπίδια, αφού δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με τον Πανλευκάδιο να μπαίνει λίγο καλύτερα στο παιχνίδι και τον Τηλυκράτη να είναι πιο κινητικός από το 20΄ και μετά και να έχει μια καλή στιγμή σε σουτ του Γραμματικόπουλου στο 37΄ που πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο “νεύρο”, οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, πίεσαν για να να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα και αφού ψευτο-απείλησαν στο 66΄ σε σέντρα του Φέτση, στο 68΄ σε σέντρα του Γραμματικόπουλο και στο 71΄ υστερα από ωραία ομαδική ενέργεια και σουτ σε κόρνερ, του Μπαλογιάννη, άγγιξαν το γκολ στο 76, όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Πετράκος, βρήκε το δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μπαλογιάννης.

Το τελευταίο δεκάλεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν να πιέσουν έφτασαν με κάποια στημένα μπροστά από την εστία του Καραπιπέρη, ενώ ζητούν πέναλτι σε φάση στο 88΄, όταν ο Κούτσικος ανατρέπεται από τον Φέτση με τον διαιτητή, κ. Στεφάνου να δείχνει θέατρο στον παίκτη του Πανλευκάδιου.

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκκόλης ΧΖ (90΄Γκανάρας), Τσέλας, Βλάχος, Τριάντος, Κουμπής, Μουρεχίδης (84΄Κούτσικος), Φλούδας, Ασημακόπουλος, Κολοβός (90΄ Δημητρίου), Ντιμιτρόφ

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος (90΄Παναγιωτόπουλος), Καλογερής (55΄Καταγής Γ.), Πετράκoς, Γκίkας, Περιστέρης (67΄Μπαλογιάννης), Φέτσης, Γραμματικόπουλος.

πηγή: lefkadasportnews.gr