Παράταση… ανόδου για Απόλλωνα (2-1)

Ο Διαγόρας κέρδισε τους Λαρισαίους στο Βατάν και δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν στην έδρα του τον προβιβασμό στη Football League.

Την τρίτη του ήττα δέχτηκε ο πρωτοπόρος Απόλλων στην Πιερία, μετά από τις… 23 Οκτωβρίου, όταν και είχε χάσει από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Με νίκη, θα κλείδωναν και μαθηματικά στην άνοδο στη Β’ Εθνική, όμως ο Μπενίσκος είχε άλλη γνώμη και με γκολ του έδωσε τη νίκη στον Διαγόρα και παράταση στην άνοδο των Θεσσαλών.

Στο 25’ η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Σε μια περίεργη κατά τα λοιπά φάση, ο Σταυράκης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, η μπάλα «έσκασε» στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Σαχινίδης έκανε το μονοκόμματο σουτ, νικώντας τον Ρωμανίδη για το 1-0. Ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Έπειτα από σέντρα, ο Δεμηρτζόγλου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια, ισόπαλες στο σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Σκούπρα στο 49’, όμως το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου έφτασε στην ανατροπή λίγα λεπτά αργότερα. Στο 76’ ο Μπενίσκος με κοντινό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σκόρερ: 26’ Δεμηρτζόγλου, 76’ Μπενίσκος/25’ Σαχινίδης
Κόκκινη: 90+ Ρωμανίδης

Διαγόρας Σεβαστής (Κωστάς Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Σκλιοπίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Αβραμίδης, Μίχος, Δεμιρτζόγλου (85′ Σαμανίδης), Δημητρουλόπουλος, Μυλωνάς (89′ Κατσιαμήτας), Καρατζάογλου (74′ Μπενίσκος), Καράμπελας.
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς (46′ Σκούπρας), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71′ Καμπέρης), Μανσάνο (61′ Κυριάκος).

Διαιτητής: Πάλιουρας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Τασόπουλος (Μακεδονίας)

πηγή: liganews.gr