Πιερικός-ΑΕ Ιστιαίας 3-0 Χάρμα οφθαλμών οι πιτσιρικάδες του Πιερικού!

Ήταν καλύτερος και μοντέρνος αγωνιστικά ο νεανικός Πιερικός που κέρδισε δίκαια και καθαρά με 3-0 την ομάδα της Ιστιαίας κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Καλό παιχνίδι, ανοιχτό με φάσεις και για τις δυο ομάδες και πιο επιθετικό τον Πιερικό απο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.
Η πρώτη ευκαιρία ανήκει στην Ιστιαία όταν στο 20΄από σέντρα σε φάουλ των φιλοξενουμένων βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή ο Αλεξίου και πλάσαρε ασθενώς επάνω στον τερματοφύλακα του Πιερικού.

Στο 23΄οι Κατερινιώτες ανταποδίδουν  με μεγάλη χαμένη ευκαιρία όταν σε ωραία σέντρα του Κοκονόζι θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και θα πάρει την κεφαλιά ο Καραμανώλας για να περάσει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Νέα μεγάλη φάση για τον Πιερικό στο 35΄όταν σε φάουλ του Παπαδόπουλου από αριστερά ο Καραμανώλας και πάλι πήρε την κεφαλιά που και πάλι πέρασε λίγο άουτ έξω από τα δοκάρια της Ιστιαίας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν περισσότερα από τα στημένα και έξω από την περιοχή του Πιερικού.

Στο 62΄ο Πιερικός άνοιξε το σκορ με φοβερή καρφωτή κεφαλιά του Λζόπουλου μετά απο σέντρα του Καραμανώλα.

Με ένα φοβερό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Εμαννουήλ Καραμανώλα ο Πιερικός θα καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα του κάνοντας το 2-0 επί της ΑΕ Ιστιαίας στο 84΄

Στη συνέχεια έγινε σε κόρνερ και το 3-0 απο τον Λούγκο με κεφαλιά τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι για τους Κατερινιώτες.

Και ο Κώστας Καραμανώλας μπήκε αλλαγή στο 88΄ στη  θέση του Εμμανουήλ που καταχειροκροτήθηκε!.

Στο 58΄απευθείας σουτ του Κοκονόζι πέρασε ψηλά άουτ.
Παρδάλης μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 στο 89΄.

Διαιτητής η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Νίκζα Αχιλλέα και Μάνο Βασίλη.

Οι συνθέσεις:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Παναγιωτίδης (Γελαδάρης 85΄), Μπαρούτας, Μάρκο, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Λαζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καραμανώλας Εμ.,(88΄Καραμανώλας Κ.), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (87΄Παρδάλης).

Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Μπιμπάϊ, Μπουγκουρίδης, Τσαούσης, Τόουρφε, Πουταχίδης, Δαγκούλης, Στεργίου (81΄Γεροκωνσταντής), Στασινόπουλος, Θόρια (λ.τ. 72΄Κουκούρας), Νικολέτος (72΄Ίντριντ), Αλεξίου

πηγή: pieriasport.blogspot.gr